Sökområde Flen Södermanland Sverige

Stresshantering Flen

Välkomna till Inner Wellness för stresshantering i Flen! Jag arbetar med naturbaserad stresshantering & friskvårdsguidning. Det innebär naturupplevelser inspirerade av Shinrin-Yoku, skogsbad. Inner Wellness i Flen hjälper dig att hantera din stress! Kontakta Inner Wellness redan idag!

Stresshantering Flen | Inner Wellness

Välkomna till Inner Wellness

Jag arbetar med naturbaserad stresshantering och friskvårdsguidning. 
Det innebär naturupplevelser inspirerade av Shinrin-Yoku, skogsbad. 
Genom lugna vandringar som innehåller sinnesupplevelser hjälper jag dig att hitta ett lugn, återhämtning och att bli mer medveten i din närvaro, här och nu.

Tjänster

Naturbaserad stresshantering 
Du får uppleva stillheten, tystnaden och utifrån det hitta ett inre lugn när du hämtar styrka med de upplevelser du får genom att använda dina sinnen aktivt.

Stresshantering & Coaching 
Via telefon eller Skype: Ett enkelt och tidseffektivt alternativ där vi kommunicerar oberoende av var du befinner dig geografiskt.

Stresshantering med Coachning
Passar dig som fastnat och inte riktigt vet åt vilket håll kompassen är riktad i livet. Till dig som vill se över din tillvaro, hitta en struktur eller nya rutiner

Friskvårdsguidning
Genom friskvårdsguidning använder vi naturen som en må-bra källa. Ett perfekt sätt att komma bort från de dagliga kraven och samtidigt ge dig själv återhämtning.

Promenadcoachning
Vi tar en promenad i din egen takt ute i friska luften. Passar dig som behöver motivation att komma igång med att motionera. 

Hjärtligt välkomna!
/ Marie Carlsson - Diplomerad Stressterapeut Friskvårdsguide

Klicka här & boka tid!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information